31 Mayıs 2008 Cumartesi

Avustralya Yolcusu Kalmasın!

Sevgili arkadaşımız Bayzar'ı bundan sonraki hayatını sürdüreceği Avustralya'ya yolcu etmeden önce son bir kez daha bir araya geldi tüm dostlar. Evlenmişti ve onu orda bekleyen sevdiği adama kavuşmakla bizlerden ayrılıyor olmanın burukluğu arasında şekillenmişti yüzü.

Veda da olsa söz konusu olan, ağzımızı tatlandıracağımız bir dilim pasta hüzünlü tüm anları şenlendiren bir keyfe dönüşebiliyor. İşte resimde görülen pasta da, tüm dostları adına tarafımdan yapılmış bir uğurlama armağanıydı. 25 kişilik bu pastada kederi bastıracak en güzel tat çikolata kakaolu pandispanya olarak pastaya tat vermişti; vanilyalı kremaya ise mevsim meyvesi olarak bu aralar her şekliyle favorim olan çilek eşlik ediyordu.

Hepimizin yürekten inandığı ve dilediği bir şey var ki, geride bıraktıklarından çok daha büyük mutlulukların ve güzelliklerin eşiyle paylaşacağı yeni hayatında onu bekliyor olması... Yüreklerindeki tüm iyi niyetle bunu dileyen onca dostun enerjisiyle tüm bunların gerçek olacağına inanıyorum. Bir kez daha, her şey gönlünce olsun arkadaşım:)

4 yorum:

Melek* dedi ki...

ne güzel bir pasta ellerine emeklerine sağlık

banu kırmızıgül dedi ki...

canım ellerine sağlık nefis görunuyor iyi haftalar. sevgilermle..

Sezar Inceoglu dedi ki...

merhaba, çok güzel görünüyolar pastalar... nerde acaba yeriniz? Kendi bloguma da ekledim blogunuzu. Basarilar.

Sezar İnceoglu

zero dedi ki...

Merhaba, çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Kendi evimde sipariş üzerine yapıyorum pastaları. İstanbul'un her yerine teslimat yapabiliyoruz ama.
İyi çalışmalar
Zeren