27 Mayıs 2008 Salı

İyi ki Doğdun Arkadaşım!

Tatlı lezzetler eşliğinde edilen sohbetlerin tadı da bir başka olur. Hele bir de bir dostun doğum günü ise söz konusu olan... Sevgili arkadaşım Melisa'nın sayesinde uzun zamandır olmadığı kadar uzun bir masa etrafında toplandı sevgili dostlar. Sohbetler edildi, kahkahalar atıldı, hediyeler verildi. Melisa kendisine verilen paketleri eller ellemez içindeki hediyenin ne olduğunu bilmek gibi başarılı 'kehanet'lerde bulundu:) Doğum günü çocuğuna mahsus bir hüner olsa gerek. Veee en sonunda doğum günlerinin olmazsa olmazı doğum günü pastasına geldi sıra!

20 kişilik olarak hazırladığım bu pastanın pandispanyası kakaolu ve vanilyalı kremanın içinde kocaman muz parçacıkları var. Bu pandispanya da yine yağ kullanmadan hazırladığım pandispanyalardan, bu nedenle de oldukça hafif.

Bir kez daha nice mutlu yıllar arkadaşım:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

valla hiiçç kusura bakmayın,yorum yazacaksam kendi pastam için yorum yazarım banane, bunu da herkes böyle bilsinn:)
zeroşum valla her blogunu ziyaretimde, her yeni yeni pastaları gördüğümde o pamuk ellerinde hazırladığın pastam aklıma geliyor ve hemencecik yüzüme bir tebessüm oluşuyor:) ellerimin bulunduğu resmi koyduğun için de ayrıca teşekkür ederim, tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah... herkesin o güzel pastalarını tatmasını tavsiye ederim ;)

zero dedi ki...

Melocum çok mersi:) Valla ilk pastayi sana yapmam ugurlu geldi sanirim, sonra bir ilham bir ilham:) canim benim pastalarim her zaman emrinize amâdedir:)